Konu: hepsi iygili seyler Cuma Haz. 13, 2008 11:14 pm
1. arkadaşlar çocukkulübü dergisinde hepsi posteri varmış bencekaçırmayınnn
2. konserr
CEMRE KEMER EREN BAKICI GÜLÇİN ERGÜL VE YASEMİN YÖRÜKTEN OLUŞAN GRUP HEPSİ TEMMUZ AYI İÇERİSİNDE ANADOLU TURUNA ÇIKIYOR.ESKİŞEHİRE DE GELECEKLERİ BİLDİRİLEN HEPSİ ŞU SIRALAR OYNAYACAKLARI DİZİ FİLMİNE KENETLENMİŞ DURUMDA..ANADOLU TURUNNDA ESKİŞEHİRE UĞRAYACAKLARINI BELİRTEN SEMPETİK KIZLAR YAZI TURNELERLE GEÇİREK..
KAYNAK:ESKİŞEHİR SAKARYA GAZETESİ...eskişehirin gazetesi arkadaşlar esk.de olanlar alabilirler..bugünün gazetesi bu..--8 H-AZİRAN YANİ..
3. grub mp3 grub hepsi ne demiss: bunu bi kiz yazmis:
Arkadaslar bugün ben magazinde birsey gördüm Grup mp3 yeni klip cikartmis iste birisi onlara bir soru sordu grup hepsi benzeltilmekten hoslaniyomusunuz diye sonra onlar eh fazla hoslanmiyoruz dedi sonra bir soru daha soruldu grup hepsi sizin artik rakibiniz mi diye sordu gazeteci onlarda dediki evet artik grup hepsi rakibimiz dedi cok sasirdim ya onlarca seyler söyledim hatta bian atv yi aricaktim nasil böyle sey olur diye o kadar sinirliyim grup hepsi onlardan önce vardi allhim ya birde aralarin bir kivircik sari sacli kiz dediki:bende gülcine benzetiliyorum ama bence hayranlarim beni daha cok seviyo dedi allahim üff bunlar ne diyo yav
4. takvim gazetesi :
"Yeni albümleri şakayı geçtiğimiz günlerde piyasaya süren Hepsi kızları şimdiden iyi bir satış grafiği yakaladı.Yeni albümlerinin promosyon çalışmalarına büyük hız veren cemre eren gülçin ve yasemin konserlerinde ettikleri dans şovlarıylada en az şarkıları kadar beğeni topluyor.Şarkı söylerken bir yandan dans etmenin hayli zor oldugunun altını çizen Hepsi kızları formda kalmak ve kondisyonumuzu arttırmak için günde ortalama 4 saat spor yapıyoruz" diye konuşuyorlar.
5.CEMREDEN CEVAP GELDİ!!
Hepsi gurubunun sevilen isimlerinden Cemre ile Kenan Doğulu’nun aşk yaşadığına dair medya da çıkan asılsız haberlere cemre’nin yapım şirketinden cevap geldi..
Türkiye’nin ilk Pop& RnB grubu olan Hepsi, ilk çıktıkları günden bu yana şarkıları, duruşları ve dizi film çalışmaları ile başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Bugüne kadar magazin basınında sadece yaptıkları işlerle yer alan grup ve grup üyeleri bundan sonra da yaptıkları çalışmalarla basında yer alacaktır.
Son günlerdeki Hepsi grup üyeleri hakkında çıkan asılsız haberler karşısında şirketimiz ve sanatçılarımız gereken yasal işlemi gerçekleştirecektir.
alinitidirrrr
GüLÇiNCi_AdMiN Admin
Mesaj Sayısı : 1317 Yaş : 28 Nerden? : Gülçinin kalbinden Lakap : sarı civciv RUH HALİ : Güç : Aktiflik : Başarı Puanı : REP : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> Kayıt tarihi : 24/04/08