ALATTİN'İN SİHİRLİ LAMBASI SİZİN ELİNİZDE OLSA NE DİLERDİNİZ??
YASEMİN 1-Savaşların tamamen bitmesini dilerdim 2-Bütün herkezin sağlıklı olmasını dilerdim 3-Ayrılıkların olmamasını dilerdim
GÜLÇİN 1-İstediğim herşeyi gerçekleştirebilmek için sihir yeteneği dilerdim 2-Aşk 3-Yalansız bir dünya
EREN 1-Orman yangınlarında yanan yerlerin bir anda yeşermesini sağlardım 2-Engelli insanların tekrar sağlıklarına kavuşmasını isterdim 3-Bir anda bütün sigaraların yok olmasını sağlardım.Bir tane bile kalmayacak şekilde...
CEMRE 1-Dünyadaki tüm saçma sapan savaşların bitmesini ve her ülkenin birbirleriyle anlaşarak"BARIŞ" içinde yaşamasını isterdim 2-Bir daha hayata gelirsem Angelina Jolie olarak gelmek isterdim 3-Tüm sevdiklerimin ve dünyadaki insanların sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını isterdim...
GüLÇiNCi_AdMiN Admin
Mesaj Sayısı : 1317 Yaş : 28 Nerden? : Gülçinin kalbinden Lakap : sarı civciv RUH HALİ : Güç : Aktiflik : Başarı Puanı : REP : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> Kayıt tarihi : 24/04/08